Gepost op

Nanoxidil of Minoxidil?

NanoxidilMinoxidil vs Nanoxidil. De verschillen uitgelegd.

Wat is het verschil tussen Minoxidil en Nanoxidil?

Nanoxidil wordt ook wel de geavanceerde versie van Minoxidil genoemd, een nog effectiever en veiliger middel dan Minoxidil. Nanoxidil maakt gebruik van zeer kleine moleculen die makkelijker de hoofdhuid binnendringen.

Nanoxidil heeft een vernieuwde samenstelling, opgebouwd rondom een molecuul dat structureel gelijk is aan minoxidil, maar met een carbon schakel minder. Hierdoor is het molecuul veel kleiner en kan het dieper en makkelijker de hoofdhuid indringen. Daarnaast zitten er nog extra ingrediënten in die de effectiviteit van Nanoxidil verbeteren zodat haaruitval op meerdere manieren wordt voorkomen.

Het product is zeer effectief met een verminderde kans op bijwerkingen. De weinige mensen die last hebben van gevoeligheid bij Minoxidil, zoals irritatie of zwellingen, hebben minder kans op deze bijwerkingen bij Nanoxidil.

Voordelen Nanoxidil

 • Nanoxidil heeft een lagere molecule dichtheid dan Minoxidil
 • Levert resultaten op zowel de kruin als op de inhammen
 • Is maar liefst 12 uur werkzaam
 • Effectiever met minder mogelijke bijwerkingen
 • Opent ion-kanalen voor verbeterde cel-condities
 • Stimuleer de anagene groeifase van het haar
 • Inhibeert het schadelijke androgene metabolisme
 • Onderdrukt DHT
 • Bevordert haargroei
 • Vermindert ontstekingen
 • Snelle opname

Kan ik beter Minoxidil of Nanoxidil gebruiken tegen haaruitval?

Haaruitval is bij iedere persoon anders en er is geen behandeling die voor iedereen geschikt is. In het begin kan het zoeken zijn naar de beste methode. Wees voorzichtig met het overstappen van behandelplan.

Minoxidil is momenteel niet meer online verkrijgbaar. U kunt deze wel nog op recept via de apotheker verkrijgen.
Indien u het product online wilt kopen adviseren wij u Spectral DNC-N Nanoxidil aan te schaffen.

Indien u last heeft van mogelijke bijwerkingen zoals jeuk of irritatie kan Spectral DNC-N Nanoxidil ook een goed alternatief zijn.

Hoe moet ik Nanoxidil gebruiken?

Net als bij elke behandeling tegen haaruitval, is volhouden essentieel. Het is zeer belangrijk om een regelmatige dosis te gebruiken, liefst zonder een dag over te slaan. Het kan gebruikt worden op zowel gewassen of niet gewassen haar. Masseer het in de hoofdhuid met je vingertoppen, niet met uw nagels. Was vervolgens u handen met water en zeep.

Is Nanoxidil veilig?

Spectral DNC-N, waar dus Nanoxidil in zit, bevat krachtige antioxidanten en ontstekingsremmende peptiden die de algemene conditie van de hoofdhuid kunnen verbeteren. Gedurende een drie-maand durende klinische trial met mensen werden er geen bijwerkingen geobserveerd. Vrijwilligers rapporteerden dat de hoofdhuid gezonder aanvoelt. Nanoxidil is een effectieve behandeling voor zowel mannen als vrouwen die hun huidige haar willen behouden en verdere haaruitval willen stoppen.

4 gedachten over “Nanoxidil of Minoxidil?

 1. […] Deze vraag komt vaak langs. Het is afhankelijk van uw situatie of nanoxidil beter geschikt is dan minoxidil. U kunt hier een artikel vinden waar wij dieper in gaan op Nanoxidil of Minoxidil. […]

 2. […] Nanoxidil wordt gezien als de opvolger van Minoxidil. Dankzij de kleinere nano-moleculen beloofd het nog effectiever te zijn dan minoxidil; en er zijn op dit moment geen bijwerkingen bekend van Nanoxidil. Nanoxidil 5% is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kijk hier voor meer informatie over het verschil tussen minoxidil en nanoxidil. […]

 3. […] Deze vraag komt vaak langs. Het is afhankelijk van uw situatie of Nanoxidil beter geschikt is dan minoxidil. U kunt hier een artikel vinden waar wij dieper in gaan op Nanoxidil of Minoxidil. […]

 4. […] Nanoxidil wordt gezien als de opvolger van Minoxidil. Dankzij de kleinere nano-moleculen beloofd het nog effectiever te zijn dan minoxidil; en er zijn op dit moment geen bijwerkingen bekend van Nanoxidil. Nanoxidil 5% is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kijk hier voor meer informatie over het verschil tussen minoxidil en nanoxidil. […]

Reacties zijn gesloten.