Geplaatst op

Baardgroei Nanoxidil

Baardgroei stimuleren met Nanoxidil

Een volle baard is het streven van veel mannen, maar niet iedereen is geboren met een volle stevige baard. Omdat Nanoxidil kan helpen de haargroei te bevorderen, krijgen wij regelmatig de vraag of dit ook gebruikt kan worden om baardgroei te stimuleren.

Nanoxidil is doorontwikkeld op de oorspronkelijke Minoxidil lotion. Deze 5% oplossing werd met name ingezet als lotion tegen haaruitval, omdat het haren op de hoofdhuid dikker en steviger kan maken. Bij mannen die last hebben van haaruitval kan het helpen om de verzwakte en dunne haren weer sterker te maken met meer dikte. Dunne vellus haren kunnen onder het effect van deze lotion weer dikker worden met hun eigen oorspronkelijke kleur.

Het nadeel van minoxidil was dat er een aantal bijwerkingen waren, die bij aanbrengen op het gezicht alleen nog maar meer werden. Denk aan mogelijke hoofdpijn, zwelling rond de ogen, donkere wallen en ‘ongewenste haargroei’. Bij het gebruik van nanoxidil zijn deze bijwerkingen echter grotendeels verdwenen en komt deze lotion opeens weer in aanspraak om de baardgroei te stimuleren.

In een onderzoek kwamen geen bijwerkingen naar voren door Nanoxidil, waardoor het veiliger in gebruik is dan minoxidil. Hierbij moeten wij opmerken dit dit onderzoek gericht was op haargroei op de hoofdhuid, niet op het gezicht. Er is geen groot wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het gebruik van nanoxidil en baardgroei. Hierdoor is het niet mogelijk om officiële uitspraken te doen. Wel zien wij wereldwijd tientallen gebruikers die het geprobeerd hebben, en hier erg tevreden over zijn.

Omdat er geen officiële onderzoeken gedaan zijn adviseren om bij gebruik om het gezicht altijd extra voorzichtig te zijn. Dit middel is ontwikkeld voor gebruik op de hoofdhuid dus wees altijd extra attent op eventuele bijwerkingen. Wij schreven eerder al een artikel over het gebruik van Nanoxidil. Houdt de huid in het gezicht goed in de gaten. Bij eerste keer gebruik op de hoofdhuid adviseren wij altijd te beginnen met een kleine hoeveelheid zodat de huid kan wennen. Kijk hoe je lichaam erop reageert en bouw langzaam op tot de reguliere hoeveelheid. Er is geen reden om overhaast in te springen. Geef je lichaam de tijd om te wennen en kijk of er bijwerkingen optreden.

Heb jij ervaringen met Nanoxdil op je baard? Deel jouw ervaring met ons zodat wij anderen kunnen informeren.

Baardgroei stimuleren met Nanoxidil

 

 

Geplaatst op

TRX2 Shampoo & Conditioner

TRX2 haarverzorging

Naast de altijd populaire TRX2 tabletten hebben wij nu ook TRX2 shampoo en TRX2 conditioner op voorraad!

Deze shampoo en conditioner zijn door Oxford Biolabs ontwikkeld als perfecte aanvulling op de tabletten. Een combinatie van wetenschappelijk onderzoek en natuurlijke ingrediënten zorgen voor maximale verzorging van jouw haar en de hoofdhuid, voor optimale haargroei en verminderde haaruitval.

De Shampoo van TRX2 geeft direct volume aan jouw haar en voorkomt verdere beschadiging. De Conditioner helpt om de haarstructuur te verbeteren en helpt om de hoofdhuid voor te bereiden op het gebruik van een lotion, zoals Nanoxidil.  Ideaal wanneer je gebruikt maakt van een topische lotion om de haaruitval te verminderen.

Tijdelijke actie

Tijdelijk krijg jij de TRX2 Shampoo & Conditioner reisverpakking van ons cadeau! Bij besteding vanaf €60,- ontvang jij de 70 ml shampoo en conditioner volledig gratis bij jouw bestelling. De korting wordt automatisch toegepast.

Geldig t/m 31-05-2018.
Actievoorwaarden van toepassing.
Zolang de voorraad strekt

Geplaatst op 1 reactie

Hoe moet ik Nanoxidil gebruiken?

Correct en regelmatig gebruik van Nanoxidil is essentieel voor goede resultaten. Het is daarom belangrijk dat u de lotion correct aanbrengt.

Probeer  vooral een ritme te vinden in het aanbrengen. Na een tijd voelt het bijna hetzelfde als het poetsen van uw tanden of het wassen van uw haar. Het wordt een gewoonte.

Nanoxidil Aanbrengen

Nanoxidil is een vloeistof die komt in een handig flesje met spuitdop. Breng twee maal per dag 6 pompjes aan, liefst direct op de plek waar de haaruitval het meest aanwezig is. Meestal is dit op de kruin en/of op de inhammen. Wrijf de vloeistof met uw vingertoppen over het oppervlak. Was na gebruik uw handen met zeep. Gebruik vooral niet uw nagels tijdens het inwrijven omdat dit de hoofdhuid kan beschadigen. Laat de vloeistof minimaal enkele uren intrekken voordat u uw haar wast. Het kan geen kwaad om de vloeistof langer in te laten trekken. De vloeistof kan zowel op gewassen als op ongewassen haar worden aangebracht.

Hoe vaak Nanoxidil gebruiken?

Het is belangrijk dat u dagelijks de lotion aanbrengt, het liefst op vaste tijdstippen. Probeert u er een gewoonte/ritme van te maken, net zoiets als het poetsen van uw tanden. Het kan tot 3 uur duren voordat de lotion volledig is ingetrokken. Een enkele keer overslaan kan niet veel kwaad, maar als u meerdere keren na elkaar overslaat kan dit een negatief effect hebben op de haargroei.

Mag ik mij douchen na gebruik?

Het wordt afgeraden om binnen 3 uur na het aanbrengen van de lotion uw haren te wassen. Er is dan een kans dat u de Nanoxidil weer uitspoelt. Na ongeveer 3 uur is de vloeistof ingetrokken en kunt u de haren en hoofdhuid wassen.

Hoeveel nanoxidil moet ik gebruiken?

De aangeraden hoeveelheid is 6 pompjes per keer. Het heeft geen tot weinig zin om meer dan deze hoeveelheid te gebruiken. Wanneer u start met het gebruik van nanoxidil kunt u ook minder vloeistof gebruiken om uw lichaam te laten wennen. U kunt de dosis langzaam verhogen naar 6 pompjes.

Kan ik Nanoxidil ook alleen in de avond aanbrengen?

Het wordt aangeraden om de lotion twee keer per dag op vaste tijden aan te brengen. Dit zorgt voor optimale resultaten. Wanneer het voor u echter echt niet mogelijk is om dit te doen kunt u het ook 1x per dag aanbrengen, bijvoorbeeld in de ochtend of voor het slapen gaan. Wij adviseren echter om het  twee keer per dag aan te brengen.

Moet ik Nanoxidil op vakantie ook aanbrengen?

Als u langere tijd op vakantie gaat is het verstandig om een flesje mee te nemen en de lotion ook op vakantie te gebruiken. Houdt er rekening mee dat u niet in de felle zon gaat direct na het aanbrengen. Wanneer u maar een paar dagen weg gaat kunt u overwegen de behandeling een paar dagen over te slaan, al kunnen hier wel negatieve effecten aan vast zitten. Voor optimale resultaten gebruikt u het dagelijks.

Nanoxidil of Minoxidil?

Deze vraag komt vaak langs. Het is afhankelijk van uw situatie of Spectral DNC-N beter geschikt is dan minoxidil. U kunt hier een artikel vinden waar wij dieper in gaan op Nanoxidil of Minoxidil.

Spectral DNC-N met 5% Nanoxidil

Geplaatst op

Werkt Nanoxidil ook op de inhammen?

Nanoxidil wordt gezien als de opvolger van Minoxidil. Dankzij de kleinere nano-moleculen beloofd het nog effectiever te zijn dan minoxidil; en er zijn op dit moment geen bijwerkingen bekend van Nanoxidil. Nanoxidil 5% is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

In dit bericht kijken we naar de effectiviteit van Nanoxidil en op welke gebieden het allemaal werkt.

Nanoxidil op inhammen

Spectral DNC-N NanoxidilHet baanbrekende Spectral DNC-N met 5% nanoxidil werkt zowel op de inhammen als op de kruin. Het werkt dankzij een combinatie van het optimaliseren van de celmembranen wat zorgt voor een gezonde hoofdhuiden haar, het openen van ion kanalen om de doorstroom te stimuleren, en het stimuleert de anagene (groei) fase van het haar. Daarnaast vermindert het DHT en blijft het maar liefst 12 uur actief.

Nanoxidil is dus niet beperkt tot de kruin (Vertex) maar werkt ook op de rest van de hoofdhuid, inclusief de inhammen.

Werkt Nanoxidil alleen op de kruin?

Deze vraagt heeft in principe hetzelfde antwoord als de vorige. Nanoxidil is effectief om haaruitval op de kruin tegen te gaan, maar kan haaruitval ook op ander plekken voorkomen.  Wereldwijd zijn er zeer veel gebruikers die met tevredenheid Nanoxidil gebruiken tegen kaalheid op de inhammen of de rest van de hoofdhuid.

Geplaatst op

Alternatief voor Minoxidil

De NVWA heeft besloten de verkoop van minoxidil online te verbieden. dit betekend dat deze helaas niet meer kunt kopen. Uiteraard een zeer lastige situatie voor u; en we doen er alles aan om u zo goed mogelijk verder te helpen. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nu Minoxidil niet meer online verkrijgbaar is zijn er nog genoeg andere producten die uw haaruitval kunnen verminderen en de haargroei bevorderen. Graag geven wij u een kort overzicht van de mogelijkheden.

Alternatieve producten Minoxidil

1. Nanoxidil

nanoxidilDit is wellicht de meest voor de hand liggende optie. Op dit moment is de online verkoop van Nanoxidil nog toegestaan. Deze doorontwikkelde vorm van Minoxidil beloofd nog betere resultaten met minder bijwerkingen. Nanoxidil is ook bekend onder de naam Spectral DNC-N.


2. Spectral DNC-S

Spectral DNC-S

Dit product wordt soms over het hoofd gezien, maar dat heeft hij zeker niet verdiend! Spectral DNC-S is de meest geavanceerde formule van DS Laboratories. Twee aparte vloeistoffen worden samen op de hoofdhuid aangebracht voor optimale resultaten. Het bevat geen minoxidil maar stimuleert wel de haargroei bij zowel mannen als vrouwen. Spectral DNC-S is begin 2016 ge-update naar een verbeterde formule.

 

3. Foligain Trioxidil 10%

Foligain Trioxidil 10%Trioxidil is de nieuwste aanwinst van Foligain, wereldwijd bekend van hun producten tegen haaruitval. Deze Trioxidil 10% oplossing beloofd nog betere resultaten dan Minoxidil en komt in een hoog geconcentreerde formule.

 

 

 


We hopen u op deze manier geschikte alternatieven te bieden voor minoxidil. Mocht u er niet uitkomen of nog vragen hebben neem dan even contact met ons op dan helpen we u graag verder.

Geplaatst op 1 reactie

Mogelijke Bijwerkingen Minoxidil

Minoxidil is niet meer verkrijgbaar.
Wij adviseren Nanoxidil  5% als alternatief.
Deze is nog effectiever.

 

Mogelijke bijwerkingen van Minoxidil

Behalve het gewenste effect kan Minoxidil net als elk ander product bijwerkingen geven. De belangrijkste bijwerkingen zijn de volgende.

Heeft u nog vragen over dit product?
Neem dan contact op met onze klantenservice en vraag het bij uw huisarts.

Zelden (bij 1 tot 10 op de 100 mensen)

 • Overmatige haargroei op andere plaatsen dan waar dit medicijn is opgebracht, zoals op de armen of benen of in het gezicht. Dit gaat weer over als u met dit medicijn stopt. Raadpleeg uw arts als u hier veel last van heeft.
 • Huidirritatie, zoals droge huid, jeuk, huiduitslag en branderig gevoel. Meestal komt het doordat de alcohol in de lotion de huid kan uitdrogen. Zeer zelden komt dit door een allergische reactie op het medicijn en moet u met het medicijn stoppen. Raadpleeg in dat geval uw arts.

Zeer zelden (bij minder dan 1 op de 100 mensen)

 • Toename van het haarverlies tijdens de eerste weken van het gebruik. Meestal stopt dit na twee tot zes weken. Soms komt dit doordat onder invloed van dit medicijn oud haar uitvalt en nieuw haar hiervoor in de plaats komt. Raadpleeg uw arts als u hier veel last van heeft.
 • Overgevoeligheid voor dit medicijn of een van de bestanddelen van dit huidmiddel. U kunt dit merken aan huiduitslag, jeuk en galbulten. Raadpleeg bij deze verschijnselen uw arts. In zeldzame gevallen ontstaat er bij allergie ook opgezwollen lippen, tong of gezicht. Stop dan meteen het gebruik en waarschuw een arts. Bij allergie mag u dit medicijn niet meer gebruiken. Geef aan de apotheker door dat u overgevoelig bent voor dit medicijn. Het apotheekteam kan er dan op letten dat u het medicijn niet opnieuw krijgt.
 • Hoofdpijn en duizeligheid. Raadpleeg uw arts als u hier veel last van heeft.
 • Algemeen gevoel van zwakte, problemen met zien, irritatie van de ogen en veranderingen in de smaak. Raadpleeg dan uw arts.
 • Heeft u een hart- of vaataandoening, zoals angina pectoris (pijn op de borst), een versnelde hartslag of een hartritmestoornis? Dit medicijn kan de hart- of vaataandoening verergeren. Gebruik dit medicijn daarom alleen in overleg met uw arts.

Raadpleeg uw arts als u te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen of als u andere bijwerkingen ervaart waar u zich zorgen over maakt.

Geplaatst op

Nanoxidil Kopen Belgie

Het is ook mogelijk Nanoxidil te kopen vanuit Belgie.

Wanneer u een bestelling voor 22:00 plaatst wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden!
In 95% van de gevallen heeft u het de dag erna al in huis, ook in België.

Speciaal voor klanten uit België bieden wij ook betaling via MisterCash, Overschrijving PayPal en CreditCard.

Bekijk onze producten

 

Nanoxidil kopen België

Nanoxidil bestellen in België

Hoe werkt het?

 1. Kies een product naar keuze, bijvoorbeeld Nanoxidil.
 2. Klik op ‘In winkelmand’.
 3. Eventueel kunt u nog andere producten aan uw bestelling toevoegen. De verzendkosten blijven altijd hetzelfde.
 4. Wanneer u klaar bent om te bestellen klikt u op ‘Doorgaan naar Afrekenen’.
 5. Hier kunt u uw adresgegevens invullen. Bij land kiest u voor ‘België’. Vul vervolgens alle benodigde gegevens in.
 6. Onderaan kunt u kiezen welke betaal-methode u gebruikt. Voor betaling vanuit Belgie adviseren wij ‘Mister Cash’. Deze wordt bij ons direct verwerkt waardoor wij de bestelling snel kunnen versturen.
 7. U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden door het vakje aan te klikken.
 8. Klik vervolgens op ‘Bestelling Plaatsen’.
 9. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL en vaak binnen 24 uur geleverd. De verzendkosten bedragen €4.95.
 10. Na verzending ontvangt u een Track & Trace waarmee u uw pakket kunt volgen.

Zo kunt u makkelijk en veilig nanoxidil en andere producten tegen haaruitval bestellen vanuit België. U betaald met uw favoriete betaalmethode en het pakket wordt geleverd door het zeer betrouwbare PostNL.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Geplaatst op

Hoe lang moet ik minoxidil gebruiken?

 

Minoxidil is niet meer verkrijgbaar.
Wij adviseren Nanoxidil  5% als alternatief.
Deze is nog effectiever.

 

Voor veel mensen blijft het onduidelijk hoe lang men minoxidil moet gebruiken en wanneer men kan stoppen met Minoxidil.
Het is belangrijk om minoxidil lotion op de juiste manier te gebruiken om de effectiviteit zo maximaal mogelijk te maken.

Hoe lang moet ik minoxidil gebruiken?

Helaas is het antwoord hierop vrij eenvoudig, namelijk altijd. Minoxidil kan de onderliggende oorzaak van haaruitval niet aanpakken of genezen, het kan alleen bestaand haar dikker maken en zwakke haren sterker maken. Hierdoor wordt de haaruitval vertraagd en kunnen dunne, soms onzichtbare haren, weer dikker worden waardoor het haar meer volume krijgt en kale plekken minder opvallen.

Echter, wanneer u stopt met minoxidil zal dit effect langzaam afnemen. De  haren die afhankelijk zijn geworden van minoxidil zullen na verloop van tijd gaan uitvallen. Indien u de haren wilt blijven behouden is het dus belangrijk om de lotion te blijven gebruiken

De eerste effecten kunnen 6 tot 12 maanden duren, dus ook in het begin is volhouden en een regelmatig patroon belangrijk.

Hoe moet ik minoxidil gebruiken?

Voor de volledigheid gaan wij hier ook nog in op het correcte gebruik van minoxidil. Bij vloeibare lotion is het aangeraden om twee keer per dag 1ml vloeistof aan te brengen op de hoofdhuid. Probeer hierbij de haren te vermijden, en zorg ervoor dat de lotion alleen komt op de relevante plekken. Voorkom dat de vloeistof op uw voorhoofd komt om de kans op bijwerkingen zo klein mogelijk te houden.

Indien u een foam gebruikt kan de dosering enigszins afwijken van hierboven, maar het is wel de bedoeling dat u ook dit twee maal daags aanbrengt.


 

Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Geplaatst op

Veel gestelde vragen over Nanoxidil

De vraag hoe lang Nanoxidil gebruikt moet worden komt regelmatig voorbij. Hieronder zetten wij een aantal vragen op een rijtje met het antwoord eronder. Indien u nog meer informatie over Nanoxidil wilt ontvangen adviseren wij deze algemene informatie over Nanoxidil door te nemen.

Hoe lang moet ik Nanoxidil blijven gebruiken?

Nanoxidil helpt om bestaande haren sterker te maken en verzwakte of uitgevallen haren weer te laten terug groeien. Het is daarom belangrijk om nanoxidil regelmatig en langdurig te gebruiken. Wanneer u stopt met nanoxidil zullen de haren die hier afhankelijk van zijn geworden langzaam gaan uitvallen. Dit proces duurt vaak enkele maanden, waarbij u de zwakste haren vaak als eerste verliest.

Krijg ik een shedding van Nanoxidil?

Wanneer u nanoxidil gaat gebruiken is er een kans op shedding. Hierbij vallen de zwakkere haren uit. In sommige gevallen valt ook een gedeelte van de nog gezonde en dikke haren uit. Maakt u zich echter geen zorgen, na verloop van tijd zullen deze haren weer terug groeien. Meestal komen de zwakke haren weer sterker terug, en zullen in de loop van de tijd steeds dikker en sterker worden. Niet iedereen heeft last van een shedding. Met de introductie van Nanoxidil is de kans op shedding een stuk kleiner geworden.

Wat gebeurt er als ik stop met Nanoxidil?

Wanneer u stopt met nanoxidil zullen de afhankelijke haren langzaam gaan uitvallen. Dit gebeurd niet in een keer maar vaak in de loop van een aantal maanden. Indien u langer nanoxidil gebruikt kan dit proces ook langer duren. Alleen de haren die afhankelijk zijn geworden van nanoxidil zullen hierbij uitvallen. U zult dus nooit minder haar overhouden dan wanneer u helemaal geen nanoxidil gebruikt zou hebben.

Moet ik Nanoxidil ook op vakantie gebruiken?

Regelmatig en secuur gebruik van nanoxidil is noodzakelijk voor een effectieve werking. Wanneer u voor een langere periode op vakantie gaat is het verstandig om nanoxidil mee te nemen zodat u deze hier ook kunt gebruiken. Het is echter geen ramp om enkele dagen te stoppen met nanoxidil, maar wanneer het mogelijk is kunt u dit beter vermijden. Over het algemeen adviseren wij dus om nanoxidil op vakantie ook gewoon te gebruiken. Let er wel op dat nanoxidil eerst moet intrekken voordat u de felle zon in gaat.

Voor meer informatie over Nanoxidil verwijzen wij u ook naar onze eerder geschreven artikelen:

voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Veel gestelde vragen over haaruitval

 

 

Geplaatst op

Webwinkel Keurmerk

WebwinkelKeur Webwinkel KeurmerkDeze week hebben wij ons geregistreerd voor een Webwinkel Keurmerk; en zijn ook goedgekeurd!
Dit Webwinkel Keurmerk laat zien dat wij voldoen aan alle wettelijke richtlijnen en dat onze klantenservice goed is ingericht.

Hiermee willen wij onze betrouwbaarheid en service nog verder verhogen. Zo bent u altijd zeker van een veilige aankoop; en kunt u bij vragen direct bij ons terecht.


Webwinkel Keur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Wij zorgen ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en u kunt uw ervaringen met een webwinkel delen. Op deze manier worden webwinkels zowel door U als door ons beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!