Gepost op

TRX2 Shampoo & Conditioner

TRX2 haarverzorging

Naast de altijd populaire TRX2 tabletten hebben wij nu ook TRX2 shampoo en TRX2 conditioner op voorraad!

Deze shampoo en conditioner zijn door Oxford Biolabs ontwikkeld als perfecte aanvulling op de tabletten. Een combinatie van wetenschappelijk onderzoek en natuurlijke ingrediënten zorgen voor maximale verzorging van jouw haar en de hoofdhuid, voor optimale haargroei en verminderde haaruitval.

De Shampoo van TRX2 geeft direct volume aan jouw haar en voorkomt verdere beschadiging. De Conditioner helpt om de haarstructuur te verbeteren en helpt om de hoofdhuid voor te bereiden op het gebruik van een lotion, zoals Nanoxidil.  Ideaal wanneer je gebruikt maakt van een topische lotion om de haaruitval te verminderen.

Tijdelijke actie

Tijdelijk krijg jij de TRX2 Shampoo & Conditioner reisverpakking van ons cadeau! Bij besteding vanaf €60,- ontvang jij de 70 ml shampoo en conditioner volledig gratis bij jouw bestelling. De korting wordt automatisch toegepast.

Geldig t/m 31-05-2018.
Actievoorwaarden van toepassing.
Zolang de voorraad strekt

Gepost op

Hoe moet ik Nanoxidil gebruiken?

Correct en regelmatig gebruik van Nanoxidil is essentieel voor goede resultaten. Het is daarom belangrijk dat u Nanoxidil correct aanbrengt.

Probeer  vooral een ritme te vinden in het aanbrengen van de lotion. Na een tijd voelt het bijna hetzelfde als het poetsen van uw tanden of het wassen van uw haar. Het wordt een gewoonte.

Nanoxidil Aanbrengen

Nanoxidil Lotion

Nanoxidil is een vloeistof die komt in een handig flesje met spuit dop.

Breng twee maal per dag 6 pompjes aan, liefst direct op de plek waar de haaruitval het meest aanwezig is.
Meestal is dit op de kruin en/of op de inhammen.
Wrijf de vloeistof met uw vingertoppen over het oppervlak. Was na gebruik uw handen met zeep.
Gebruik vooral niet uw nagels tijdens het inwrijven omdat dit de hoofdhuid kan beschadigen.
Laat de vloeistof minimaal enkele uren intrekken voordat u uw haar wast. Het kan geen kwaad om de vloeistof langer in te laten trekken.

De vloeistof kan zowel op gewassen als op ongewassen haar worden aangebracht.

Hoe vaak Nanoxidil gebruiken?

Het is belangrijk dat u dagelijks de lotion aanbrengt, het liefst op vaste tijdstippen. Probeert u er een gewoonte/ritme van te maken, net zoiets als het poetsen van uw tanden.
Het kan tot 3 uur duren voordat de lotion volledig is ingetrokken. Een enkele keer overslaan kan niet veel kwaad, maar als u meerdere keren na elkaar overslaat kan dit een negatief effect hebben op de haargroei.

Mag ik mij douchen na Nanoxidil?

Het wordt afgeraden om binnen 3 uur na het aanbrengen van de Nanoxidil lotion uw haren te wassen. Er is dan een kans dat u de nanoxidil weer uitspoelt. Na ongeveer 3 uur is de vloeistof ingetrokken en kunt u de haren en hoofdhuid wassen.

Hoeveel nanoxidil moet ik gebruiken?

De aangeraden hoeveelheid is 6 pompjes per keer. Het heeft geen tot weinig zin om meer dan deze hoeveelheid te gebruiken.
Wanneer u start met het gebruik van nanoxidil kunt u ook minder nanoxidil gebruiken om uw lichaam te laten wennen. U kunt de dosis langzaam verhogen naar 6 pompjes.

Kan ik Nanoxidil ook alleen in de avond aanbrengen?

Het wordt aangeraden om Nanoxidil twee keer per dag op vaste tijden aan te brengen. Dit zorgt voor optimale resultaten. Wanneer het voor u echter echt niet mogelijk is om dit te doen kunt u het ook 1x per dag aanbrengen, bijvoorbeeld in de ochtend of voor het slapen gaan.
Wij adviseren echter om het  twee keer per dag aan te brengen.

Moet ik Nanoxidil op vakantie ook aanbrengen?

Als u langere tijd op vakantie gaat is het verstandig om een flesje mee te nemen en de lotion ook op vakantie te gebruiken. Houdt er rekening mee dat u niet in de felle zon gaat direct na het aanbrengen. Wanneer u maar een paar dagen weg gaat kunt u overwegen de behandeling een paar dagen over te slaan, al kunnen hier wel negatieve effecten aan vast zitten. Voor optimale resultaten gebruikt u het dagelijks.

Nanoxidil of Minoxidil?

Deze vraag komt vaak langs. Het is afhankelijk van uw situatie of Nanoxidil beter geschikt is dan minoxidil. U kunt hier een artikel vinden waar wij dieper in gaan op Nanoxidil of Minoxidil.

Gepost op

Nanoxidil-Kopen.nl

Nieuwe naam

Wij gaan verder onder een nieuwe naam, namelijk Nanoxidil-kopen.nl.

Zoals u waarschijnlijk weet is het niet meer toegestaan om Minoxidil in Nederland te verkopen. Om beter in te spelen op de vraag van de klant veranderen wij onze naam van Minoxidil-kopen.nl naar Nanoxidil-kopen.nl.

Hiermee willen wij meer duidelijkheid verschaffen en misverstanden voorkomen.

Nanoxidil

Nanoxidil is de opvolger van Minoxidil. Het wordt gezien als een meer geavanceerde formule met een verbeterde werking en minder kans op bijwerkingen. Wij verkopen ook voordeelpakketten zodat u tegen een scherpe prijs Nanoxidil kunt kopen. Houdt onze nieuwsbrief en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele aanbiedingen.

Nanoxidil is ook bekend onder de naam Spectral DNC-N.

Gepost op

Bezorging rond de Feestdagen

Bezorging rond kerst

Rondom de feestdagen hebben de pakketbezorgers het extra druk. Wij proberen zo snel mogelijk te leveren door te wisselen tussen PostNL, DHL en DPD om een zo snel mogelijke levering te garanderen.

Ondanks dit is er rond de feestdagen beperkte levering:

Zaterdag 24 december: Geen verzending, wel bezorging.
Zondag 25 december: gesloten
Maandag 26 december: Geen verzending, geen bezorging.
Dinsdag 27 december: Normale regeling (verzending en bezorging).

Zaterdag 31 december: Geen afhaling, wel bezorging.
Maandag 1 januari: Gesloten
Dinsdag 2 januari: Normale regeling.

Nog vragen? Neem contact op met onze helpdesk.

Gepost op

Werkt Nanoxidil ook op de inhammen?

Nanoxidil wordt gezien als de opvolger van Minoxidil. Dankzij de kleinere nano-moleculen beloofd het nog effectiever te zijn dan minoxidil; en er zijn op dit moment geen bijwerkingen bekend van Nanoxidil. Nanoxidil 5% is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

In dit bericht kijken we naar de effectiviteit van Nanoxidil en op welke gebieden het allemaal werkt.

Nanoxidil op inhammen

Spectral DNC-N NanoxidilHet baanbrekende Spectral DNC-N met 5% nanoxidil werkt zowel op de inhammen als op de kruin. Het werkt dankzij een combinatie van het optimaliseren van de celmembranen wat zorgt voor een gezonde hoofdhuiden haar, het openen van ion kanalen om de doorstroom te stimuleren, en het stimuleert de anagene (groei) fase van het haar. Daarnaast vermindert het DHT en blijft het maar liefst 12 uur actief.

Nanoxidil is dus niet beperkt tot de kruin (Vertex) maar werkt ook op de rest van de hoofdhuid, inclusief de inhammen.

Werkt Nanoxidil alleen op de kruin?

Deze vraagt heeft in principe hetzelfde antwoord als de vorige. Nanoxidil is effectief om haaruitval op de kruin tegen te gaan, maar kan haaruitval ook op ander plekken voorkomen.  Wereldwijd zijn er zeer veel gebruikers die met tevredenheid Nanoxidil gebruiken tegen kaalheid op de inhammen of de rest van de hoofdhuid.

Gepost op

Alternatief voor Minoxidil

Afgelopen week heeft de NVWA besloten de verkoop van minoxidil in te beperken en uitsluitend via apothekers te laten verlopen.
Dit betekend dat u online geen minoxidil meer kunt kopen.

Uiteraard een zeer lastige situatie voor u; en we doen er alles aan om u zo goed mogelijk verder te helpen.
Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nu Minoxidil niet meer online verkrijgbaar is zijn er nog genoeg andere producten die uw haaruitval kunnen verminderen en de haargroei bevorderen. Graag geven wij u een kort overzicht van de mogelijkheden.

Alternatieve producten Minoxidil

1. Nanoxidil

nanoxidilDit is wellicht de meest voor de hand liggende optie. Op dit moment is de online verkoop van Nanoxidil nog toegestaan. Deze doorontwikkelde vorm van Minoxidil beloofd nog betere resultaten met minder bijwerkingen. Nanoxidil is ook bekend onder de naam Spectral DNC-N.

 


2. Spectral DNC-S

Spectral DNC-S

Dit product wordt soms over het hoofd gezien, maar dat heeft hij zeker niet verdiend! Spectral DNC-S is de meest geavanceerde formule van DS Laboratories. Twee aparte vloeistoffen worden samen op de hoofdhuid aangebracht voor optimale resultaten. Het bevat geen minoxidil maar stimuleert wel de haargroei bij zowel mannen als vrouwen. Spectral DNC-S is begin 2016 ge-update naar een verbeterde formule.

 

3. TRX2 Foam

TRX2 foam tegen haaruitvalRelatief nieuw op de markt, maar dat maakt deze foam niet minder. Dit  handige foam bevat dezelfde effectieve behandeling als de TRX2 capsules en kan direct op de hoofdhuid worden aangebracht. Het bevat geen minoxidil en is uitermate geschikt voor beginnende tot gemiddelde haaruitval.

 


We hopen u op deze manier geschikte alternatieven te bieden voor minoxidil. Mocht u er niet uitkomen of nog vragen hebben neem dan even contact met ons op.

Gepost op

2% of 5% minoxidil?

Wanneer u last heeft van haaruitval is minoxidil waarschijnlijk het eerste middel waar u naar gaat kijken. Het heeft een bewezen werking, is al jarenlang op de markt en heeft wereldwijd tienduizenden tevreden gebruikers.

Maar wellicht vraagt u zich af of u moet kiezen voor 2% minoxidil of voor 5% minoxidil.

2% minoxidil

Minoxidil 2%De 2% variant bevat precies 2% minoxidil in de vloeistof. Het is de lichtere variant van de 5% minoxidil en is ideaal om mee te beginnen. Over het algemeen wordt de 2% variant aangeraden bij minoxidil voor vrouwen.

De 2% is minder sterk dan de 5% variant, maar heeft nog steeds een effectieve werking. Dankzij de minder sterke oplossing is de kans op bijwerkingen kleiner en trekt de lotion iets sneller in.

[twocol_one]

Voordelen:

 • Minder kans op bijwerkingen
 • Nog steeds effectief
 • Trekt vaak sneller in dan de 5% variant
 • Ideaal om het lichaam te laten wennen aan minoxidil
 • Aangeraden voor vrouwen of beginnende gebruikers

[/twocol_one]

[twocol_one_last]

Nadelen:

 • Minder effectief dan de 5% variant

[/twocol_one_last]

De 2% minoxidil is verkrijgbaar in het vloeibare Foligain P2 of de schuim variant Foligian F2.

[hr]

5% minoxidil

De 5% variant is de meest gebruikte minoxidil. Dit is de variant die wetenschappelijk getest is op mannen; en het meest aangeraden wordt. De 5% minoxidil is sterker dan de 2% variant. Het is aan te raden voor mannen en meer ervaren gebruikers.

[twocol_one]

Voordelen:

 • Sterker dan de 2% variant
 • Meest gebruikte variant op de markt
 • Aangeraden voor mannen of meer ervaren gebruikers

[/twocol_one]

[twocol_one_last]

Nadelen:

[/twocol_one_last]

De 5% minoxidil is verkrijgbaar in Foligain P5 of de oplossing met minder alcohol, Foligain N5.

Gepost op

Aangepaste openingstijden (Pasen)

Wegens Pasen gelden dit weekend aangepaste openingstijden.

PostNL en DHL leveren aanstaande maandag geen pakketten.
Dit betekend dat wanneer u zaterdag, zondag of maandag besteld het pakket woensdag geleverd wordt.
Bestellingen die op vrijdag voor 22:00 worden geplaatst worden gewoon op zaterdag bezorgd.

Vanaf dinsdag gelden de reguliere openingstijden.
Maandag t/m vrijdag voor 22:00 besteld is de dag erna in huis.
Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Gepost op

Bezorging feestdagen

In verband met kerstmis en nieuwjaar gelden er de komende 2 weken aangepaste verwerkingstijden.

24 december: Bestellingen worden tot 12:00 verwerkt.
25 december: Alles is gesloten
Orders worden vanaf 28 december verwerkt.

31 december: Bestellingen worden tot 12:00 verwerkt
1 januari: Alles is gesloten.
Vanaf 4 januari gaat alles volgens het ge

Gepost op

Mogelijke Bijwerkingen Minoxidil

Mogelijke bijwerkingen van Minoxidil

Behalve het gewenste effect kan Minoxidil net als elk ander product bijwerkingen geven. De belangrijkste bijwerkingen zijn de volgende.

Heeft u nog vragen over dit product?
Neem dan contact op met onze klantenservice en vraag het bij uw huisarts.

Zelden (bij 1 tot 10 op de 100 mensen)

 • Overmatige haargroei op andere plaatsen dan waar dit medicijn is opgebracht, zoals op de armen of benen of in het gezicht. Dit gaat weer over als u met dit medicijn stopt. Raadpleeg uw arts als u hier veel last van heeft.
 • Huidirritatie, zoals droge huid, jeuk, huiduitslag en branderig gevoel. Meestal komt het doordat de alcohol in de lotion de huid kan uitdrogen. Zeer zelden komt dit door een allergische reactie op het medicijn en moet u met het medicijn stoppen. Raadpleeg in dat geval uw arts.

Zeer zelden (bij minder dan 1 op de 100 mensen)

 • Toename van het haarverlies tijdens de eerste weken van het gebruik. Meestal stopt dit na twee tot zes weken. Soms komt dit doordat onder invloed van dit medicijn oud haar uitvalt en nieuw haar hiervoor in de plaats komt. Raadpleeg uw arts als u hier veel last van heeft.
 • Overgevoeligheid voor dit medicijn of een van de bestanddelen van dit huidmiddel. U kunt dit merken aan huiduitslag, jeuk en galbulten. Raadpleeg bij deze verschijnselen uw arts. In zeldzame gevallen ontstaat er bij allergie ook opgezwollen lippen, tong of gezicht. Stop dan meteen het gebruik en waarschuw een arts. Bij allergie mag u dit medicijn niet meer gebruiken. Geef aan de apotheker door dat u overgevoelig bent voor dit medicijn. Het apotheekteam kan er dan op letten dat u het medicijn niet opnieuw krijgt.
 • Hoofdpijn en duizeligheid. Raadpleeg uw arts als u hier veel last van heeft.
 • Algemeen gevoel van zwakte, problemen met zien, irritatie van de ogen en veranderingen in de smaak. Raadpleeg dan uw arts.
 • Heeft u een hart- of vaataandoening, zoals angina pectoris (pijn op de borst), een versnelde hartslag of een hartritmestoornis? Dit medicijn kan de hart- of vaataandoening verergeren. Gebruik dit medicijn daarom alleen in overleg met uw arts.

Raadpleeg uw arts als u te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen of als u andere bijwerkingen ervaart waar u zich zorgen over maakt.