Geplaatst op

Alternatief voor Minoxidil

De NVWA heeft besloten de verkoop van minoxidil online te verbieden. dit betekend dat deze helaas niet meer kunt kopen. Uiteraard een zeer lastige situatie voor u; en we doen er alles aan om u zo goed mogelijk verder te helpen. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nu Minoxidil niet meer online verkrijgbaar is zijn er nog genoeg andere producten die uw haaruitval kunnen verminderen en de haargroei bevorderen. Graag geven wij u een kort overzicht van de mogelijkheden.

Alternatieve producten Minoxidil

1. Nanoxidil

nanoxidilDit is wellicht de meest voor de hand liggende optie. Op dit moment is de online verkoop van Nanoxidil nog toegestaan. Deze doorontwikkelde vorm van Minoxidil beloofd nog betere resultaten met minder bijwerkingen. Nanoxidil is ook bekend onder de naam Spectral DNC-N.


2. Spectral DNC-S

Spectral DNC-S

Dit product wordt soms over het hoofd gezien, maar dat heeft hij zeker niet verdiend! Spectral DNC-S is de meest geavanceerde formule van DS Laboratories. Twee aparte vloeistoffen worden samen op de hoofdhuid aangebracht voor optimale resultaten. Het bevat geen minoxidil maar stimuleert wel de haargroei bij zowel mannen als vrouwen. Spectral DNC-S is begin 2016 ge-update naar een verbeterde formule.

 

3. Foligain Trioxidil 10%

Foligain Trioxidil 10%Trioxidil is de nieuwste aanwinst van Foligain, wereldwijd bekend van hun producten tegen haaruitval. Deze Trioxidil 10% oplossing beloofd nog betere resultaten dan Minoxidil en komt in een hoog geconcentreerde formule.

 

 

 


We hopen u op deze manier geschikte alternatieven te bieden voor minoxidil. Mocht u er niet uitkomen of nog vragen hebben neem dan even contact met ons op dan helpen we u graag verder.