Geplaatst op

Nanoxidil voor vrouwen

Een groot percentage vrouwen krijgt ergens gedurende hun leven last van haaruitval of dunner wordend haar. Gelukkig zijn er steeds meer effectieve middelen die de haaruitval kunnen verminderen of zelfs volledig stoppen.

De middelen tegen haaruitval bij vrouwen zijn voor een gedeelte hetzelfde als de producten voor mannen, maar het is belangrijk om een onderscheid te maken op enkele punten.

Haaruitval vrouwen

Nanoxidil voor vrouwen

Nanoxidil is in Nederland de meest gebruikte lotion tegen haaruitval . Meer informatie kunt u vinden op deze pagina over Nanoxidil.
Voorheen werd er bij Minoxidil een onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. Bij Nanoxidil is dit echter niet meer nodig omdat er minder tot geen kans is op bijwerkingen. Nanoxidil is een uitermate geschikt middel voor vrouwen die last hebben van haaruitval of dunner wordend haar.

Is er een Nanoxidil voor vrouwen?

Nanoxidil is voor mannen en vrouwen precies hetzelfde middel, namelijk een 5% oplossing. Voordat Nanoxidil bestond werd vrouwen geadviseerd gebruik te maken van 2% minoxidil, omdat er bij 5% meer kans was op bijwerkingen zoals haargroei in het gezicht. Bij Nanoxidil is de kans op bijwerkingen echter flink afgenomen waardoor vrouwen hier ook gewoon gebruik van kunnen maken.

Is Nanoxidil effectief voor vrouwen?

Jazeker, wij hebben al aardig wat tevreden klanten langs zien komen. Omdat vrouwen nu ook de ‘sterkere’  5% variant mogen gebruiken worden er vaak mooie resultaten behaald.

Welke producten tegen haaruitval bij vrouwen zijn er?

Naast Nanoxidil hebben wij ook nog Spectral.CSF op voorraad. Dit product richt zich met name op haaruitval door hormonale schommelingen en kan bij sommige vrouwen tot zeer goede resultaten leiden. Indien u last denkt te hebben van hormoon schommelingen adviseren wij Spectral CSF om de haaruitval te gaan. Indien u last heeft van erfelijke haaruitval adviseren wij Nanoxidil (Spectral DNC-N).