Geplaatst op

Is Foligain betrouwbaar?

Inmiddels bieden wij een groot aantal producten aan van het merk Foligain, waaronder Foligain anti-haaruitval tabletten en Foligain Trioxidil 10%; een oplossing tegen haaruitval zonder minoxidil. Hoogste tijd om wat meer informatie te geven over Foligain.

Foligain

Foligain is een merk van het grotere bedrijf ‘Anagen Research’. Zij richten zich met name op haarverzorging, maar hebben ook producten voor een gezonde huid. Ze zijn momenteel 1 van de marktleiders op het gebied van haarverzorging. Hun producten worden zeer zuiver gefabriceerd. Deze wetenschappelijk onderzochte producten richten zich op verschillende probleemgebieden, van dunner wordend haar tot grijs haar, tot algemene gezondheid van het haar en de hoofdhuid.

Kwaliteit en een tevreden klant staan bij hun hoog in het vaandel.

Je kunt al hun producen vinden op hun website: Anagen Research. Indien u een product ziet wat u graag zou willen kopen vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Wij zullen kijken of wij dit product kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Zelf zijn wij erg te spreken over dit merk. Alle producten zijn goed verpakt, zijn prettig in gebruik en zijn allemaal van hoge kwaliteit. Tot nu toe hebben alleen positieve reacties gehad; en nog geen klachten gehoord over Foligain.