Geplaatst op

Minoxidil Kopen

Minoxidil is niet meer verkrijgbaar.
Wij adviseren Nanoxidil  5% als alternatief.
Deze is nog effectiever.

 

De laatste maanden hebben wij ons assortiment flink uitgebreid om beter aan te sluiten bij de vraag. Hieronder vind u de verschillende producten die wij hebben toegevoegd. Deze lijst is niet volledig en buiten de genoemde producten hebben wij nog een range aan ander hoogwaardige producten tegen haaruitval.

Minoxidil Foam: De vraag naar Minoxidil Foam was hoog, waardoor wij besloten hebben om Foligain Foam (2% en 5%) toe te voegen aan ons assortiment

Minder alcohol: Voor de mensen die last hebben van een gevoelige hoofdhuid hebben wij Foligain N5 toegevoegd, een minoxidil met minder alcohol waardoorde kans op irritatie vermindert wordt.

Minoxidil voor vrouwen (2%): Speciaal voor vrouwen hebben wij nu zowel een lotion als een foam met een 2% oplossing minoxidil. De producten die hiervoor gekozen zijn zijn Foligain F2 (foam) en Foligain P2 (vloeistof)

Alternatief: Ook is Foligain D8 nu te koop via Nanoxidil-Kopen.nl Deze hoogwaardige oplossing bevat geen Minoxidil, maar gaat op andere manieren haaruitval tegen, zoals de blokkade van DHT. Het is een goed alternatief voor Minoxidil. Het is makkelijk in gebruik en trekt snel in.

Minoxidil aanbieding: Van vrijwel ieder product hebben wij ook een voordeelpakket beschikbaar. Zo koopt u heel voordelig voor meerdere maanden Minoxidil in. U krijgt al korting vanaf 6 maanden, maar het is ook mogelijk te kiezen voor 12 maanden.

Wij hebben naast deze producten ook nog een hele range aan andere producten tegen haaruitval, zoals hoogwaardige shampoo’s, nanoxidil en spectral dnc-s.